EGET Vakfı Burs Duyurusu

İlk burslarını 2016-2071 yılında vermeye başlayan Vakfımız, 2023-2024 öğrenim yılında da öğrencilere destek olmaya devam edecektir. Burs başvuruları, 17 Eylü1-1 Ekim 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak kabul edilecektir. Başvurular tamamlandıktan sonra dijital burs değerlendirme 5istemimiz (BUSED) başvuru|arı değerlend irilecek; belge inceleme ve mülakatların ardından Eğitim ve Burs Komisyonumuz burs almaya hak kazanan adayları belirleyecektir.
Burslarımız, yalnızca T.C. vatandaşlarına açlktır. EGET Vakfı burslarına, www.eget.org.tr internet sitemizde yer alan Burslar sayfasından ve akıllı telefonlara indirilebilecek mobil uygulamamız üze rind en başvurulabilir.
Ekte yer alan burs başvuru afişlerimizin üniversitenizde uygun görülen yerlere asılmasını rica ederiz. Anılan afişi, dilerseniz https://www. eget.org.tr/burs-basvuru-takvimi adresinden de indirebilirsiniz.

IlgiYaziveDuyuruAfisi_1.pdf (811 KB)

İlgili burs duyurusunun açıklamalı pdf hali yukarıdaki linkte bulunmaktadır.